Випускниця 11 класу Пирятинського ліцею Євгенія Масько планує вступати на спеціальність «Ветеринарна медицина» НУБіП України

9 грудня 2019 року
  • Чому вибрала НУБіП України?

     — НУБіП України – один з найкращих ЗВО України, як за рейтингом університетів, так і роботодавців. Перевагами цього університету є те, що навчальні програми підготовки фахівців адаптовані до програм передових європейських університетів. НУБіП України відомий своїми випускниками і викладачами, які є провідними фахівцями в галузі ветеринарної медицини, якості та безпечності продуктів харчування в Україні. До того ж, в цьому університеті навчалася моя мама і рекомендували цей ЗВО як один з найкращих.

  • Чому я вибрала ветеринарну медицину.

     — Я дуже люблю коней, собак, котів і інших тварин, і хотіла б здобути професію і навчитися їх лікувати. Я не байдужа до страждань тварин, намагаюся надавати їм посильну допомогу і шукаю можливості влаштовувати безпритульних тварин. Я зі своїми друзями часто спостерігаю жорстоке ставлення до тварин, байдужість і безвідповідальність їх господарів. Тому, обираючи цю спеціальність, я хочу мати змогу надавати кваліфіковану лікарську допомогу тваринам і за можливістю захищати їх здоров’я. Мене також вразило сучасне діагностичне обладнання для діагностики і лікування тварин, з яким я ознайомилась на факультеті під час «Дня відкритих дверей. А кафедра анатомії і її музей – це щось неймовірне!

  • Мої досягнення у спорті і культурно-масовій роботі.

     — З усіх видів спорту я віддаю перевагу баскетбол і є членом команди учнівської збірної Пирятинського району. Наша команда - учасниця обласних змагань, де зайняла 3 місце в загальнокомандному заліку.

  • Мої плани на майбутнє.

     — Я хочу працювати практикуючим лікарем ветеринарної медицини. Планую ознайомитися з лікуванням коней та інших тварин в провідних клініках ветеринарної медицини України, а також Європи, США та інших країнах. В мої плани входить оволодіння англійською мовою і для цього я навчаюсь самостійно, а також займаюсь з репетитором. Хочу бути успішним і висококваліфікованим лікарем ветеринарної медицини. Планую також продовжити заняття баскетболом, як учасниця команди факультету ветеринарної медицини, а може й університету.

Розмову вела професор кафедри гігієни тварин та
санітарії ім. проф. А.К. Скороходька Лариса Шевченко

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook