Зимова екзаменаційна сесія, план реалізації програми «Голосіївська ініціатива – 2020» та спеціальні вибіркові дисципліни – у фокусі ректорату

26 листопада 2019 року
     26 листопада 2019 року. Ректорат зібрався на своє розширене засідання аби обговорити найнагальніші питання життєдіяльності та прийняти важливі рішення.

     І першим питанням порядку денного був розглянутий стан підготовки до зимової екзаменаційної сесії, про який доповіла начальник навчального відділу Оксана Зазимко. Основна маса студентів складатимуть іспити з 16 по 28 грудня. Головне завдання поки є час активізувати студентство, поліпшити рівень знань та пройти необхідні рівні контролю з метою недопущення масового відрахування за результатами сесії. Водночас за перший семестр вже відраховано 67 осіб. З 13 по 27 грудня пройдуть випуски магістрів, дипломи для яких вже виготовляються.

     Друге важливе питання – стратегічне. Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про виконання програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» у 2019 році та представив план заходів її реалізації на наступний рік. Детальна інформація щодо виконання завдань по кожному з 10 розділів програми та план реалізації будуть оприлюднені на офіційному сайті університету після затвердження вченою радою.

     Третє питання, що стосується навчального процесу, розглянуте і рекомендоване до затвердження навчально-методичною радою, представив проректор Сергій Кваша. Мова про формування спеціального переліку вибіркових дисциплін для студентів четвертого курсу, які дозволяють вийти за межі факультету чи ННІ та своєї спеціальності і опанувати суміжні дисципліни. Їх відібрано 102. Перелік вже оприлюднено на офіційному сайті університету.

     Четвертим питанням ректорат розглянув стан набору слухачів на підготовче відділення. Начальник навчального відділу Оксана Зазимко озвучила кількість випускників шкіл, які записалися на курси в розрізі факультетів та ННІ, загалом же підвищують рівень своїх знань 181 особа. Про способи активізації набору проінформували декани факультетів конструювання і дизайну Зиновій Ружило, землевпорядкування Тарас Євсюков, директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Петро Лакида.

     П’яте питання – кадрове. Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко проінформував про результати розгляду кандидатур на посади завідувачів кафедрами (6 осіб), професорів (3), доцентів (34), старших викладачів (6). Всіх рекомендували до обрання вченій раді.

     Шосте питання стосувалося передачі майна в оренду, яке представив начальник планово-фінансового відділу Олег Бронін.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

 

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook