Знайомство абітурієнтів з кафедрою фінансів продовжується

21 жовтня 2019 року

        Питання проведення профорієнтаційної роботи постійно перебуває на першому плані роботи науково-педагогічних працівників кафедри фінансів, адже від того, наскільки якісно ми виконаємо цю роботу, буде залежати майбутнє кафедри. 19 жовтня 2019 р. кафедра фінансів черговий раз зустрічала гостей, на цей раз з Чернігівщини.

   

       Зустріли студентів 3-го курсу Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О.Майнової та учнів Бобровицької ЗОШ №1 декан економічного факультету Анатолій Діброва та завідувач кафедри фінансів Надія Давиденко.

 

       Анатолій Діброва розповів про переваги навчання на економічному факультеті, його матеріально-технічну базу, участь молоді у фестивалі студентської науки, наукових гуртках, спортивних та культурно-масових заходах факультету і університету, умови студентського побуту та дозвілля, можливості виїзду за кордон в рамках програм співробітництва з іноземними навчальними закладами та підприємствами тощо. Анатолій Діброва провів абітурієнтів десятим корпусом, демонструючи навчальні лабораторії.

 

          Надія Давиденко розпочала своє звернення до абітурієнтів словами, що від того, наскільки правильно зроблено вибір професії, залежить суспільна цінність людини, її місце серед людей, задоволеність професійною діяльністю, фізичне і психологічне здоров'я і, на кінець, радість і щастя. 

      Завідувач кафедри фінансів ознайомила з навчальною лабораторією кафедри і зазначила, що викладачі при підготовці студентів використовують програмні продукти, що дозволяють підготувати їх конкурентоспроможними на ринку праці.

 

       Далі абітурієнтам була представила презентація про економічний факультет та кафедру фінансів, викладачі кафедри роздали буклети з правилами прийому до НУБіП України та буклети про діяльність кафедри фінансів.

По завершенню зустрічі абітурієнтів було запрошено ознайомитися з територією університету, гуртожитком та прогулятися ботанічним садом НУБіП України.

 

Андрій Олексієнко, 
асистент кафедри фінансів
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook