Факультет ветеринарної медицини вперше представив Національний університет біоресурсів і природокористування України у проекті «Місто Професій»

7 жовтня 2019 року
     У суботу 5 жовтня парк імені Т.Г. Шевченка перетворився на «Місто Професій». Це було унікальне поєднання соціальної місії та маркетингу, яке існує вже 6 років і побачило вже мільйон дітей у 50 містах України.

  

     На розміщених у парку локаціях були представлені професії від державних структур та бізнесу. Діти, після короткого майстер-класу, "влаштовувалися на роботу" та знайомилися ближче з професією. При вході у «Місто Професій» кожна дитина отримувала паспорт. В паспорті, що, також, є трудовою книжкою представник професії робив помітку, що дитина освоїла професію. 
     Батьки мали можливість поспілкуватись з представниками компаній та більше дізнатись про організації, що стали партнерами проекту.

  

  

  

     Серед представлених професій від Національного університету біоресурсів і природокористування України за ініціативи декана факультету ветеринарної медицини, академіка НААН України Миколи Цвіліховського була і професія ветеринарного лікаря. Так, експозицію кафедри паразитології та тропічної ветеринарії, що включала різноманітних комах і кліщів, які є переносниками збудників багатьох інфекційних та інвазійних хвороб тварин і людини, а також гельмінтів, які паразитують у різних органах і тканинах організму тварин, представляли доценти Олена Семенко і Марина Галат. До заходу залучились також найактивніші студенти-гуртківці ОС «Магістр» факультету ветеринарної медицини Марія Найда і Олексій Волкодав, студенти 1-го і 3-го курсів ОС «Бакалавр» Валентина Ляшко і Оксана Захарова, які поділились з відвідувачами своїми враженнями про майбутню професію та запросили бажаючих вступати до нашого Університету. 

     Від факультету ветеринарної медицини кафедру анатомії та гістології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка представив колекцією унікальних препаратів Музею анатомії кафедри, що виготовлені за методом пластинації, старший викладач Олексій Мельник.

  

     Сподіваємось на подальшу співпрацю у рамках проекту «Місто Професій» і більш широке залучення до участі у ньому молодих вчених нашого Університету!


Марина Галат,
голова Спілки молодих вчених НУБіП України
Олена Семенко,
доцент кафедри паразитології та тропічної ветеринарії

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook