Ректорат: готуємося до днів відкритих дверей

30 вересня 2019 року
     30 вересня 2019 року головними питаннями ректорату стали якість навчального процесу, господарські питання та профорієнтаційна робота.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про завершення облаштування двоскатного даху на центральній частині навчального корпусу №12. У центрі уваги проректора – підготовка до опалювального сезону та продовження поточних ремонтів у гуртожитках.

     Голова Студентської організації Олександр Павелко розповів про зміни до студентського академічного рейтингу.

     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко проінформував про посилення вимог до дотримання трудової дисципліни і проведення вибіркових перевірок у структурних підрозділах та службах.
     Завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов повідомив про проведення наради завідувачів кафедр з усієї держави 29 жовтня.

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко доповіла про підготовку статистичної звітності для подачі в Міністерство освіти і науки. Також нагадала, що 31 жовтня відбудеться день відкритих дверей для студентів коледжів, які не входять до структури університету, а 1 листопададля випускників шкіл Київщини.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на доручення ректора Станіслава Ніколаєнка. Оксані Зазимко – взяти участь у нараді міністерства з обговорення проекту правил прийому, контролювати навчальний процес і акредитацію. Миколі Михайліченку – на засідання кадрової комісії представити проект оптимізації штатів. Директору студмістечка Сергію Стецюку – звірити сплату за проживання в гуртожитках. Ігорю Ібатулліну – контролювати державні закупівлі, завершити посівну кампанію в навчально-дослідних господарствах.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

 

Денис Рудень
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook