Екскурсія першокурсників спеціальності «Соціальна робота» визначними пам’ятками м. Києва

30 вересня 2019, 10:43

Побувати в пащі невідомого хижака, проїхатися в київському метро в "годину пік", загубитися на Андріївському узвозі і це ще далеко не все... Студенти першого курсу, які навчаються за спеціальністю «Соціальна робота», відвідали незвичайну екскурсію м. Києвом, мали змогу ближче познайомитися один з одним і поспілкуватися з куратором академічної групи, доцентом кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Андрієм Підпалим.


Київ – дуже цікаве і самобутнє місто, яке відкриється не кожному, проте нам удалося підібрати вірний «ключик». Відкривати місто варто з його головної брами – "Золотих Воріт", а завдяки цікавим історіям ми змогли не лише помилуватися пам'яткою архітектури, а й занурилися в Середньовіччя, уявивши себе на місці тогочасного населення України.

Мандруючи далі центральними вулицями м. Києва, просто неможливо проминути картинні галереї Андріївського узвозу, бо саме там живе справжнє мистецтво. Кожна картина галереї – окрема історія, а разом вони наче справжнє життя, часом болісне, часом дуже емоційне, та від цього життя ще більше наповнюється сенсом. Після таких емоційно наповнених робіт українських художників хочеться трохи звичайних веселощів, саме таких як у всім відомому фільмі "За двома зайцями", і нам у цього допомогла Андріївська церква. Бо де як не тут можна уявити себе закоханою та трохи наївною Пронею, або розважливим, хитрим Голохвастовим, чи може бідною Галею?.. Адже саме ця київська церква стала місцем фінальних сцен фільму. Звісно ж вона відома не лише завдяки цьому і має набагато багатшу історію, яку нам розповіли під час екскурсії.

Як і в будь-якому фільмі, що далі – то цікавіше, так і на нашій екскурсії: насолодившись класичним мистецтвом, рушили підкорювати порівняно новий київський "арт об'єкт". Пейзажна алея вразила своїми цікавими формами та неординарними скульптурами. Це – саме те місце, де кожен знайде свого улюбленця з різнокольорової мозаїки. Своєю неймовірною атмосферою Пейзажна алея допоможе окрилити кожного відвідувача на створення нового цікавого проєкту.

Екскурсія розфарбувала нашу буденність у яскраві осінні барви та збагатила кожного з нас новою цікавою інформацією, за що ми дуже вдячні нашому куратору!

Софія Вінник,
студентка першого курсу
спеціальності «Соціальна робота»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook