Розпочалася навчальна (ознайомча з фаху) практика

24 вересня 2019, 18:33

23 вересня 2019 року розпочалася перша практика у магістрів освітньої програми «Управління навчальним закладом».

Практика передбачає розширення і закріплення у студентів навичок управлінської роботи, послідовний перехід від найпростіших до складніших управлінських рішень, тобто, поступове ускладнення завдань які виконуватиметься магістрами у процесі практичного навчання.

Управління навчальним закладом

Загальною метою практики є оволодіння студентами сучасними методами, формами організації праці в галузі їх майбутньої професії, формування у них, на базі одержаних у закладі вищої освіти знань, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових і виробничих умовах, виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності.

Майбутні управлінці самостійно обрали собі бази практики: Прилуцьку гімназію № 5 ім. В.А. Золотницького, Кролевецьку спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів, Київське регіональне вище професійне училище будівництва, Київський професійно-педагогічний  коледж імені Антона Макаренка, Креативну міжнародну дитячу школу та інші.

Управління навчальним закладом

В організаційних зборах підготовки магістрів до практики взяли участь викладачі кафедри методики навчання та управління навчальними закладами. Обов’язковим є інструктаж з техніки безпеки життєдіяльності який проводить доцент кафедри охорони праці Зубок Тетяна Олександрівна.

Колектив кафедри бажає успіхів своїм студентам при проходженні навчальної (ознайомчої з фаху) практики.

Валентина Яковлева,
доцент кафедри методики навчання та
управління навчальними закладами

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook