Підвищення кваліфікації на виробництві

20 вересня 2019 року

Успіх цифрової трансформації в значній мірі залежить від запровадження в виробничу сферу та в повсякденне життя сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. Ознайомлення з передовими впровадженням інформаційних технологій на виробництві і є основною ціллю стажування доцента кафедри інформаційних систем Садка Михайла Григоровича в
ТОВ “АНТІ МЕДІАМ”.

До складу центру входить Датацентр “Парковий” найбільший та найтехнологічний центр зберігання та обробки даних та єдиний сертифікований в Україні по рівню надійності TIER 3 (любий компонент інженерної інфраструктури СОД може бути виведеним з виробничої експлуатації для проведення ремонтних або регламентованих робіт без відмови у наданні послуг клієнтам).

Датацентр “Парковий” побудований компанією Schneider Electric у відповідності з самими високими світовими стандартами з використанням найкращих практик ведучих світових країн.

Має партнерів в Європі, та надає широкий спектр послуг:
- телекомунікаційні, за рахунок своєї оптичної мережі Інтернет;
- надання хмарних послуг, зберігання даних в хмарі, обробка та аналіз великих об’ємів інформації;
- інсталяція клієнтського обладнання, розміщення та настроювання клієнтського ПЗ, навчання та консультації по питанням роботи СОД та надання послуг.

Клієнтами ТОВ “АНТІ МЕДІАМ” є банківські та фінансові інститути, брокерські компанії та біржі державні органи та силові структури, велике коло виробничих підприємств.
 

Доцент кафедри інформаційних систем,
Садко М.Г.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook