Спортивні змагання з шахів, шашок та волейболу у рамках проведення тренінгу «Школа Першокурсника»

6 серпня 2019 року

    Вже традиційно в рамках проведення тренінгу «Школа першокурсника» 3 серпня 2019 року відбулися перші спортивні змагання в мальовничих місцях НУБіП України - Голосієво серед абітурієнтів, які з цього дня мають почесне право називатися першокурсниками. Були задіяні такі види спорту: шахи й шашки (особиста першість) та парковий волейбол, де студенти з гордістю могли продемонструвати свої вміння та отримати справедливу оцінку журі.

    Шаховий турнір та турнір з шашок серед новоспечених першокурсників відбувався на відкритій лісовій аудиторії Ботанічного саду НУБіП України, в якому прийняли участь 63 студенти з десяти факультетів та ННІ. Кращими факультетами визначено – факультет тваринництва і водних біоресурсів, землевпорядкування, захисту рослин, біотехнологій та екології, агробіологічного, аграрного менеджменту. Призери були нагородженні почесними грамотами та подяками від імені Ректора НУБіП України.

 

    Змагання з паркового волейболу відбувалися на відкритому волейбольному майданчику спортивного комплексу НУБіП України. Цікаво те, що участь брали п’ять команд з п’яти регіонів України. Місця серед переможців змагань з паркового волейболу розподілились наступним чином: першість виборола - команда «Київщина», друге«Поділля», третє«Полісся», четверте«Черкаський край», п’яте«Донбас». Призери були нагородженні почесними грамотами та подяками від імені Ректора НУБіП України.

    Загальна кількість спортсменів-першокурсників, які взяли участь в спортивному дійстві у рамках проведення тренінгу «Школа Першокурсника» становила більш ніж 80 студентів.

Вітаємо переможців і призерів змагань!

Анна Хижняк

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook