Київські юні дослідники успішно здобувають нові навички у Немішаївському агротехнічному коледжі

5 липня 2019 року
     Цього тижня у Немішаївському агротехнічному коледжі НУБіП стартувала вже друга літня школа для вихованців Київського палацу дітей та юнацтва «Дослідник».

     Пілотний проект, що було розпочато минулого року в межах угоди про співпрацю між університетом і палацом, виявився успішним. Тому цього року питання де проводити літній табір для юних дослідників відпало. Звісно ж, у Немішаївському агротехнічному коледжі, адже створені його директором Володимиром Альохіним, заступниками Олександром Санченком та Русланом Лоїком умови для проживання, проведення дослідів, активного відпочинку настільки сподобалися київським школярам, що цього року довелося проводити серед них конкурс на право взяти участь у літній школі. 

     3 липня до коледжу завітали директор палацу Оксана Добровольська та очільник навчальної частини Ольга Захарук. Головна мета – відвідати вихованців, переконатися у їхньому доброму настрої, почути про нові наукові відкриття юних дослідників. І переконатися, що гуртківці тут і добре відпочивають, і активно здобувають навички практичної роботи в природних умовах, знайомляться з роботою коледжу і отримують незабутні враження. Гості були приємно вражені побаченим, залишилися задоволеними умовами перебування дітей та їхньою зайнятістю. Адже їхні підопічні уже побували на колекційно-дослідних полях коледжу, в лабораторії конярства, міні-зоопарку, лабораторії рибництва, відвідали музей коледжу та музей національного костюму. У найближчих планах – спостерігати за ранковим доїнням корів, проведенням аналізу молока, зокрема визначення його жирності, та багато інших цікавих досліджень. 

  

     Після спілкування з дітьми відбулася робоча зустріч із Володимиром Альохіним, у ході якої визначилися нові перспективи співпраці палацу, університету та коледжу. 

Олег Єресько,
начальник відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook