На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся випуск бакалаврів

29 червня 2019 року
     26 червня. В університеті тривають випуски бакалаврів. Не виключення і факультет тваринництва та водних біоресурсів, де студенти навчаються за двома спеціальностями «Водні біоресурси та аквакультура» та «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

     Розпочинаючи урочистості з вітальним словом до випускників, професорів, викладачів, батьків – всіх, хто своєю працею сприяє поповненню виробництва висококваліфікованими фахівцями у галузі тваринництва та аквакультури, звернувся декан факультету Вадим Кондратюк. Він зазначив, що сьогоднішній день – визначний, адже 115 кращих студентів, половина з яких активісти студентського самоврядування, отримають підтвердження своїм знанням і вмінням – диплом НУБіП України. І без сумніву, кожен присутній сьогодні буде примножувати здобутки нашого факультету, адже фахівці з тваринництва і аквакультури – це ті, хто завжди уславлював університет. Серед них чимало знаних особистостей, науковців, державних діячів. Тож Вадим Миколайович побажав випускникам миру, везіння, процвітання і не зупинятися на досягнутому.

 

     Потому під бурхливі оплести пройшло вручення подяк, грамот і дипломів випускникам. Від імені усіх кураторів з вітальним словом виступив доцент кафедри конярства і бджільництваСергій Осадчий. Своїми студентськими спогадами та планами на майбутнє поділились студенти-випускники Анна Забоцька та Анастасія Бабир. Усі вони висловили слова щирої вдячності рідному університету в особі науково-педагогічних працівників та адміністрації факультету.

 

     Підводячи підсумок декан факультету Вадим Кондратюк зазначив, що дуже приємно, що наш колектив розвивається, з кожним роком кількість вступників та випускників збільшується і дивлячись на щасливі обличчя, які знаходяться в залі впевнено можна сказати – це найкращі студенти одного з найкращих факультетів нашої країни, які будуватимуть її майбутнє. Завершились урочистості дружнім фото на згадку.

 

 

 

Микола Грунтовський, 
доцент кафедри технологій у птахівництві, 
свинарстві та вівчарстві

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook