День науки в університеті - досягнення кафедри гідробіології та іхтіології ФТВБ

19 травня 2019, 10:10
НУБіП України, корп.3

18 травня Національний університет біоресурсів і природокористування України відзначив День науки.

Традиційно до уваги високоповажного журі з досвідчених і визнаних науковців було надано результати роботи студентських наукових гуртків.

Кафедра гідробіології та іхтіології має і активно проводить роботу трьох студентських наукових гуртків: "Гідробіологічний", "Іхтіологічний", "Декоративні гідробіоресурси". Кожен з них має затверджений план роботи, проводить регулярні засідання, визначає пріоритетні напрямки досліджень, активно оприлюднює результати своєї роботи.

До них залучаються набільш активні і відповідальні студенти, зацікавлені у науковій діяльності та високих досягненнях у навчанні. Ті, хто закоханий в гідробіологію, іхтіологію та різні їх напрямки.

У цьому році гурток "Гідробіологічний" почав проводити заняття  для студентів на англійській мові, щоб ще більш активно інтегрувати студентів-бакалаврів і магістрів у міжнародний науковий простір.

Старости гуртків достойно і яскраво представили роботу своїх груп у вигляді презентацій досягнень студентської науки.

За підсумками цьогорічного "Фестивалю студентської науки" гурток "Іхтіологічний" здобув перемогу, посів перше місце і отримав диплом першого ступеня nubip.edu.ua/node/60901

Пишаємося і радіємо результатам роботи своїх колег.

Вітаємо їх з перемогою!

Бажаємо надхнення працювати і далі так само ефективно!

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook