Студенти інституту учасники XIV Генеральної Асамблеї УАС

3 травня 2019 року
м. Житомир

3-5 травня на базі Житомирського національного агроекологічного університету проходив всеукраїнський студентський захід «UAS Meet Up 3.0: Галактичний ОСС», який зібрав понад дві сотні представників з усіх куточків країни.

  

Студентів нашого інституту представляли голова студентської ради інституту Гомоляко Роман та Владислав Романенко. У програмі генеральної асамблеї проходило обговорення пріоритетних напрямів діяльності, презентація цікавих та актуальних проектів, зустрічі із молодіжними лідерами, заслуховування звітів керівних органів.

    

Учасників ХІV позачергової Генеральної асамблеї Української Асоціації Студентів привітали гендиректор Директорату МОН Олег Шаров, міський голова Житомира Сергій Сухомлин, ректор ЖНАЕУ Олег Скидан, Президент УАС Лідія Фесенко, які також відповідали на запитання молоді під час дискусійної панелі.

  

У програмі Генеральної Асамблеї проходило обговорення пріоритетних напрямів діяльності, презентація цікавих та актуальних проектів, зустрічі із молодіжними лідерами, заслуховування звітів керівних органів. Студенти ділилися досвідом з колегами із самоврядування і знайомились із зірковими партнерами Асоціації. Студентська рада інституту дуже вдячна президенту УАСу Лідії Фесенко за організацію асамблеї, виступи і сильні слова, які надихали; нашому крутому координатору Ганні Савенко за введення в курс справи і підтримку, а також бажає нашому новому координатору Дані Рождественській успіхів у роботі і нових звершень.

  

«Чудово, що існує така платформа для обміну думками, ідеями. Це масштабний захід, але ми спільно із міським головою та партнерами прийняли цей виклик і наразі Житомир зустрічає креативних, сповнених сил і наснаги студентів. Для них підготували неймовірно корисну програму, а ми, зі свого боку, подбали, аби їх перебування було максимально комфортним. Сподіваємося, що гості матимуть лише гарні враження та спогади і ще неодноразово відвідають наше місто і наш навчальний заклад», – поділився ректор Житомирського національного агроекологічного університету Олег Скидан. 

Роман Гомоляко,
голова студентської ради інституту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook