НУБіП Україні серед найкращих університетів України з підготовки студентів у співпраці з Мережевою академією CISCO

23 квітня 2019, 10:54

18 квітня 2019 року відбулась святкова конференція присвячена 20 річчю створення представництва мережевої академії  CISCO в Україні. Захід проводився як весняний Буткамп інструкторів академій CISCO. З вітальною промовою виступив Карстен Сімонс, регіональний менеджер програм корпоративної соціальної відповідальності CISCO в країнах Європи, СНД та Ізраїлі, який окреслив перспективи розвитку суспільства в умовах 4-ї світової технологічної революції. Про досягнення минулого року та пріоритети подальшого розвитку розповіла Олена Домотенко, менеджер програм корпоративної соціальної відповідальності CISCO в Україні та Азербайджані. Під час конференції виступали закордонні гості Ракель Мартінез з Мадриду, технічний менеджер програм академій CISCO, Йозеф Янітор з Братислави, спеціаліст з розробки курсів ІоТ, Ваді Заатар з Монреалю, менеджер з розвитку DevNet в світі та багато представників академій в Україні.


 На нагородженні відмічали найкращих членів мережевої академії CISCO в Україні. Карстен Сімон нагородив Національний університет біоресурсів і природокористування України дипломом за значний внесок у розвиток спільноти CISCO Networking Academy в Україні.


 Наш університет увійшов у 4-ку найкращих в Україні за кількістю підготовлених фахівців на базі курсів CISCO та був відмічений нагородою «за віддану працю у підготовці понад 1000 студентів у 2018-2019 навчальному році»: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя - 1 місце, Національний ТУ «Дніпровська політехніка» - 2 місце, Київський національний університет імені Тараса Шевченка - 3 місце.

 

За особливі заслуги був окремо відзначений - керівник академії CISCO при НУБіП України Андрій Блозва, доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж. Він отримав подяку за активну участь у волонтерській ініціативі з навчання комп’ютерним мережам Збройних Сил України  від начальника військ зв’язку Збройних Сил України генерал-майора В.В.Рапко.

 

Приємно приносити користь Aкадемії CISCO та світове визнання рідному університету, факультету, кафедрі.

 

Дмитро Касаткін,

доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж,

інструктор академії CISCO


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook