Ніжинський агротехнічний інститут обрали представників, які братимуть участь у виборах ректора НУБіП України

10 квітня 2019 року
м. Ніжин, вул. Шевченка, 10
10 квітня в інституті відбулися збори штатних працівників інституту, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками, та загальні збори студентів, на яких був присутній член організаційного комітету з виборів ректора НУБіП України, професор кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка НУБіП України, Войтюк Дмитро Григорович
 

 

Він зазначив, що наказом від 14.03.2019 № 109-К та відповідною публікацією у газеті «Сучасна освіта України» Міністерство освіти і науки України оголосило конкурс на заміщення вакантної посади ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України, вибори якого відбудуться 4 червня цього року.

Відповідно до діючого законодавства ректор університету обирається шляхом таємного голосування штатних наукових, науково-педагогічних, педагогічних працівників та виборних представників університету та його відокремлених підрозділів.

Виборам ректора передує процедура обрання виборних представників в університеті та відокремлених підрозділах.

 

 

Отже, на загальних зборах працівників інституту, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками, таємним голосуванням одноголосно було обрано 11 представників, які голосуватимуть на виборах ректора університету 4 червня.

 

Студентство ж обрало своїх 12 представників для участі у виборах ректора НУБіП України. 

 

   

Інна Дворник,
секретар виборчої дільничної комісії
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook