Ачкевич Оксана прийняла участь в нараді, присвяченій поліпшенню якості роботи офіційних сторінок ННІ та факультетів

15 березня 2019 року
НУБіП України
     12 березня 2019 року у форматі живого спілкування пройшла нарада, присвячена поліпшенню якості роботи офіційних сторінок ННІ та факультетів. Вона зібрала відповідальних за підтримку офіційних сторінок ННІ та факультетів і представників прес-служби. На нараді була присутня відповідальна за наповнення сайту механіко-технологічноо факультету Ачкевич Оксана Миколаївна.

     Про результати діяльності прес-служби університету в 2018 році, завдання профорієнтаційної роботи в контексті діяльності офіційних сторінок ННІ та факультетів розповів її керівник Денис Рудень. І розпочав він зустріч з висловлювання Меліхадосвідчений редактор не дочитує до кінця навіть афоризми. Таким чином підкресливши головнеінформація на сайті повинна бути актуальною, цікавою й знаходити свого читача. Особливо якщо зважати на те, скільки оригінальних користувачів заходять на нього: цього року 1 серпня встановлено рекорд – 96 791 переглянули головну сторінку протягом однієї доби. До речі, середній час перебування на сайті складає 4 хвилини, а це говорить про те, що люди матеріали читають. Тож і працювати потрібно продовжувати відповідно і враховуючи незаперечний факт: 55% минулорічних абітурієнтів обрали НУБіП завдяки інформації з офіційного сайту, зайшли ж на нього всі 100%. Це найкраще характеризує нашу роботу.

     Університет працює прозоро і вся його робота висвітлюється на сайті. Окрім ніші, яку не заповнив ще жоден український виш – публіцистично і популярно говорити про наукові дослідження, як це роблять приміром американські університети. Можливо, і в цьому, як і багато чому іншому, наш виш буде піонером.
     Ще раз торкнулися необхідності дотримання технічних вимог та змісту статей.

 За інформацією Ірина Білоус

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook