Профорієнтація із залученням бізнесу

13 березня 2019 року

   13 березня кафедрою технологій та дизайну виробів з деревини було організовано зустріч з власником компанії «Elio» Юрієм Коростильовим з учнями школи 116, Вищого професійного училища №25, Київського регіонального вищого професійного училища будівництва.

   Зустріч проходила в залі засідання вченої ради. На початку завідувач кафедри Олена Пінчевська розповіла про переваги навчання в НУБіП за спеціальністю 187 – Деревообробні та меблеві технології. В своїй доповіді вона підкреслила конкурентоспроможність спеціальності, можливість подальшого працевлаштування з гідною зарплатнею.

   Далі слово взяв Юрій Коростильов, який очолює компанію, що єдина з усіх меблевих підприємств України отримала запрошення і прийняла участь у всесвітньовідомій виставці меблів «EuroCucina 2018» у Мілані. Юрій Олександрович підкреслив брак спеціалістів у меблевій галузі, висловив задоволення від випускників кафедри, які працюють у нього та університет, як найбільш привабливого ВНЗ не лише за якістю навчання, а й за доглянутістю території та корпусів, яка останнім часом покращилась.

   Зокрема Він закликав учнів навчатися саме в НУБіП і обирати спеціальність 187 – Деревообробні та меблеві технології, оскільки випускники завжди будуть затребувані і працевлаштовані!

 

О. Пінчевська
завідувач кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини
О. Баранова
Ст. викладач кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook