Проведено майстер-клас "Стартовий пакет юриста у сфері альтернативної енергетики"

1 березня 2019 року

        27 лютого в рамках профорієнтаційної роботи, кафедрою аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука спільно з Лігою студентів Асоціації правників України, організована зустріч студентів 3-4 курсів з партнером провідної юридичної фірми Eterna Law Максимом Услистим.

 


        Відомий юрист-практик ознайомив студентів із новітніми тенденціями розвитку галузі альтернативної енергетики в Україні та світі, підкреслюючи її роль у вирішенні екологічних проблем людства. Окрема увага була приділена питанням реалізації положень Закону України від 20 лютого 2003 р. «Про альтернативні джерела енергії», що викликало жваву дискусію серед студентів. Також Максим Услистий зупинився на висвітлені ролі юриста у процесі забезпечення функціонування вказаної галузі. Лектор розповів і про вимоги, що ставляться до фахівців юридичного профілю, які працюють за цим напрямом, та перспективи, що відкриваються перед ними.

 

         

        За підтримку в організації мастер-класу «Стартовий пакет юриста у сфері альтернативної енергетики», кафедра аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука отримала Подяку від Асоціації правників України.

 

 

 

Олена Улютіна,
заступник декана юридичного факультету
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook