КАФЕДРА ПЕДАГОГІКИ В ГОСТЯХ У ВП НУБіП УКРАЇНИ “ІРПІНСЬКИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ КОЛЕДЖ”

24 лютого 2019 року

21 лютого 2019 р. у ВП НУБіП України “Ірпінський економічний коледж” відбулася Міжвузівська науково-практична конференція «Василь Сухомлинський у діалозі із сучасністю. Творча спадщина педагога у вітчизняному і міжнародному вимірах». На запрошення взяти участь у роботі конференції відгукнулися НПП кафедри педагогіки НУБіП України. Навчальний заклад приємно вразив гостей своєю привітністю, ошатністю приміщень, вихованими студентами.

З вітальним словом до учасників конференції звернулася в. о. директора коледжу Наталія Володимирівна Ільченко. Вона зупинилася на актуальності тематики конференції, на важливості нині активно упроваджувати у освітній процес закладу вищої освіти гуманістичних поглядів В. Сухомлинського.

Від кафедри педагогіки була представлена доповідь “Реалізація ідей В. Сухомлинського у аспекті формування особистості студента в університеті”, яка розкрила як теоретичні, так і практичні питання формування гармонійної всебічно розвиненої особистості як найвищої цінності суспільства.

Після пленарного засідання, незважаючи на свою зайнятість, Наталія Володимирівна особисто завела гостей до навчальних аудиторій коледжу, де вони мали можливість поспілкуватися зі студентами старших курсів та розповісти про гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України, освітні програми які можна здобути навчаючись на ньому та можливості працевлаштування, переваги навчання в університеті тощо. Зокрема молодь зацікавив змісту та спрямованість професійної підготовки за ОП «Професійна освіта» (Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства). Цьогорічні випускники ставили запитання про іспити, які потрібно скласти при вступі, про можливість навчання на військовій кафедрі та отримувати стипендію, про розташування студентських гуртожитків тощо.

Майбутнім вступникам було запропоновано заповнити анкету абітурієнта, роздано профорієнтаційні буклети та запрошено на День відкритих дверей до НУБіП України.

Оксана Васюк,
професор кафедри педагогіки НУБіП України

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook