Софія Олексюк з Київщини: маркетинг – професія, де можу себе повноцінно реалізуватися

17 лютого 2019 року
     Софія Олексюк навчається в одинадцятому класі у Юрівській ЗОШ Києво-Святошинської міської ради. Дівчина із великим задоволенням вивчає математику та англійську мову, бере активну участь у культурному житті класу та школи, обожнює грати у волейбол, подорожувати, а ще – працювати з дітками на волонтерських засадах у Family Hub (Боярка). І планує опанувати професію маркетолога в НУБіП України. Про це наша розмова.

  • То чому саме НУБіП?

     – Про сам університет я знала давно – як з численної кількості новин про університет, так і з виступів ректора Станіслава Ніколаєнка по телебаченню, які любить дивитися мій тато. Сподобався позитивний імідж вишу з столітньою історією, потужна матеріально-технічна база та мальовниче Голосієво, який вражає будь-якої пори року. Крім того, НУБіП є університетом, який для мене найбільш привабливий логістично.

  • І обрала маркетинг…

     – Так. На мою думку, це саме та професія, де зможу повноцінно реалізувати всі свої вміння та здібності. Я дівчина активна і мене сьогодні цікавить все: починаючи від шкільних дисциплін (математики, української мови та літератури, англійської мови) і до створення чогось нового та складних схем в економічній діяльності. Саме тому вважаю маркетинг професією, де зможу проявити та розвивати свої креативні здібності і створити щось нове та цікаве.

  • Які плани на майбутнє?

     – Звичайно, підготуватися і успішно скласти ЗНО. А глобально: хочу працювати у сфері маркетингу і пов’язати своє професійне життя із створенням рекламних та PR-проектів.

  • Чого чекаєш від університету?

     – З сайту університету дізналася, що студенти НУБіП мають широкий вибір для творчої діяльності: працюють народний ансамбль пісні і танцю «Колос», студії танцю «Чарівність», маркетологи можуть додатково займатися у студентському науковому гуртку «Маркетинг», займаються волонтерською діяльністю, мають можливість отримати подвійний диплом та навчатися у провідних вузах Європи. Це дуже надихає мене і, сподіваюся, у такому творчому оточенні зможу розкритися і реалізувати себе як особистість, а згодом – і фахівець.

Розмовляла доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
Олена Четверик

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook