Тривають ремонтні роботи в гуртожитку № 4: замінюємо електромережі

5 лютого 2019 року

  За останні п’ять років університет не впізнати. Цей факт можуть на власний досвід підтвердити студенти старших курсів. А останнім часом за дорученням ректора Станіслава Ніколаєнка максимальна увага приділяється облаштуванню побуту в гуртожитках.

Тільки завершився ремонт фасаду гуртожитку № 4, як одразу приступили до заміни та модернізації електропроводки. Допоки студенти відпочивали на зимових канікулах розпочали цю роботу з лівого крила першого поверху.


Головний енергетик університету Євгеній Кулибаба, зазначає що проводиться повна заміна внутрішньої електромережі на сучасну, яка відповідає нормам і стандартам. В подальшому, після завершення заміни електропроводки, планується ремонт цих кімнат і місць загального користування та встановлення нової електрофурнітури та LED-світильників.


Поряд з цим в гуртожитку йде ремонт читальної зали, кімнати студентської ради, поточний ремонт кімнат для поселення студентів першого курсу, частково заміни дверей у кімнатах.

Заступник директора студентського містечка Максим Лазаріді говорить, що завідувач гуртожитку спільно із студентами та технічним персоналом теж активно працюють, виносять зайве сміття, проводять вологе прибирання, в загальному підтримують порядок під час проведення ремонтних робіт в гуртожитку.
Тепер очікуємо на аналогічні роботи на верхніх поверхах, – висловлює думку мешканців завідувач гуртожитку № 4 Любомира Дулиба.

Тож у новому навчальному році гуртожиток №4 зустріне своїх мешканців вже оновленим.

 

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка
Анна Бованенко,
заступник завідувача гуртожитку


 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook