Чемпіонат України з баскетболу серед жіночіих команд, вища ліга: БК НУБіП України & ОСДЮСШОР Рівне

19 січня 2019 року
м. Київ, вул. Героїв Севастополя, 11в

Жіноча збірна команда студентів НУБіП України з баскетболу 19 і 20 січня 2019 року, у другому колі ХХУІІІ Чемпіонату України з баскетболу серед жіночих команд вищої ліги сезону 2018-2019 років, група 2, зустрінеться в Києві з командою ОСДЮСШОР м. Рівне.

Для наших дівчат ці ігри є дуже відповідальними, у Вищій лізі грають 16 жіночих команд з різних областей України поділених на 2 групи (по 8 команд в групі), НУБіП України грає у групі 1, а до фіналу вийдуть і будуть змагатися за нагороди лише чотири найкращі команди з кожної групи. Тому головним тренером збірної НУБіП з баскетболу, Іриною Євтушенко, був розроблений план підготовки, до якого увійшли: загальна фізична підготовка, техніко-тактичні тренування та товариські ігри. Відповідальним за загальну фізичну підготовку призначений старший викладач кафедри фізичного виховання – Сергій Бурко, який розробив цікавий фітнес комплекс, спрямований на зміцнення м`язів, розвинення швидкості та координації рухів.

Тож бажаємо нашим дівчатам успіхів і запрошуємо всіх підтримати збірну НУБіП України з баскетболу до спортивного комплексу «Меридіан» 19.01.2019 о 17:30 та 20.01.2019 о 14:00 за адресою: вул. Героїв Севастополя 11в.

Турнірна таблиця турніру:

Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання

гуманітарно-педагогічного факультету

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook