Відбувся перший випуск ректорського проекту «Школа лідерства»

26 грудня 2018 року

     Кожен з нас чув, що перший млинець, зазвичай, – глевкий. І цю приказку можна застосувати до багатьох започаткованих справ, але, на щастя, не до ректорського проекту «Школа лідерства», випуск якого пройшов сьогодні. Його випускникам, які успішно закінчили курс навчання, вручали відповідні сертифікати.

     Ми півтора року вибудовували діяльність «Школи лідерства», залучаючи до неї знаних політиків, успішних бізнесменів, організовуючи ознайомчі екскурсії на кращі підприємства галузі, вітаючи випускників, зазначив ректор Станіслав Ніколаєнко. В подальшому у роботу проекту будуть вноситися корективи: і щодо його термінів, і з пропонованої тематики, враховуючи побажання студентства. Але у справі підготовки лідера (!) важливо не тільки навчання, а й змужніння самої людини. Бо в цьому є кілька складових – самоусвідомлення, набуття досвіду і т.д., що сумарно складають той вектор, який забезпечує успіх. І тоді з нинішніх слухачів, певен очільник університету, вийдуть великі люди! Адже молодь, у процесі державного будівництва, повинна бути в пріоритеті. А буде по життю складно – приходьте до аlma mater: тут вам завжди допоможуть - і порадою, і ділом.

     А для двох випускників першої «Школи лідерства» сьогоднішній день свято подвійне: магістр факультету тваринництва та водних біоресурсів Олександр Дєманов та третьокурсниця юридичного факультету Євгенія Дошка 26 грудня відзначають день народження. І шквал аплодисментів від колег по навчанню був для них чи не найкращим подарунком.

Оксана Максименко,
провідний фахівець
відділу виховної роботи та студентських справ

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook