До відома студентів-пільговиків денної форми навчання, які проживають в гуртожитках!

26 грудня 2018 року

     На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 23.11.2016 р. №975 «Про надання цільової підтримки деяким категоріям громадян для здобуття професійно-технічної та вищої освіти» для забезпечення пільгового проживання студентів окремих категорій (в т.ч. контрактної форми навчання) в гуртожитках студмістечка в кінці кожного навчального семестру університету виділялися із бюджету відповідні кошти, за рахунок яких студентам пільгових категорій у 2018 році надано знижку і повернуто 348032, 4 грн.

     Надання пільги студентам з оплати за проживанняв гуртожитку у 2019 році буде здійснюватися у кінці кожного навчального семестру після надходження необхідних коштів на бюджетний рахунок університету. Про це негайно буде повідомлено деканати факультетів, дирекції ННІ та дирекцію студмістечка, а також висвітлено на сайті університету.

     З переліком категорій студентів та документів для надання пільги з оплати за проживання можна ознайомитись за посиланням https://nubip.edu.ua/node/12433

     Отже, просимо студентів-пільговиків постійно слідкувати за новинами університетського сайту та відповідними оголошеннями у деканатах і гуртожитках.

Віктор Потебня,
начальник відділу соціальної роботи

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook