Перевірили гуртожитки на дотримання санітарно-гігієнічних норм

19 грудня 2018 року

     В університеті, на постійній основі працює оперативна група, яка не збавляє темпів роботи та щоденно проводить моніторинг стану захворюваності студентів, науково-педагогічних працівників та обслуговуючого персоналу і в обов’язковому порядку контролює дотримання санітарно-гігієнічних норм в гуртожитках.

     Оперативна група на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашою, в складі директора студентського містечка Сергія Стецюка та директора ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадія Ржевського а також завідувача оздоровчого центру В’ячеслава Крупки 18 грудня, зробила об’їзд всіх гуртожитків студентського містечка. Представники перевірили, як проводиться прибирання в гуртожитках, чи дотримуються всіх санітарних норм працівники гуртожитку. Роз’яснили черговим вахтерам та завідувачам гуртожитків, що потрібно роботи у разі перших симптомів захворювання студента. Наполягали, щоб розповідали студентам в гуртожитку, що у разі перших ознак захворювання (слабкість, чхання, нежить, температура) терміново студенти інформували чергового вахтера або завідувача гуртожитку про свій стан і при необхідності перемістились в ізолятор та очікували першу медичну допомогу. Також у всіх гуртожитках розвішали оголошення, які перші дії мають робити студенти під час перших симптомах захворювання.

  

     Також інформуємо, що для належного дотримання санітарно-гігієнічних норм та в цілому функціонування гуртожитків студентського містечка, додатково закупили: дезінфекційні засоби, миючі засоби та засоби для чищення. Для працівників службових приміщень закуплено різних видів рукавиці.

     Закликаємо студентів дбати про своє здоров’я, прибирати та провітрювати кімнати, вчасно виносити сміття, гарно мити руки милом.

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook