В НУБіП стартувало підвищення кваліфікації працівників Державного агентства рибного господарства України та його територіальних органів

15 листопада 2018 року

     В університеті розпочалися чергові заняття з підвищення кваліфікації працівників Державного агентства рибного господарства України та його територіальних органів. На навчання прибули регіональні спеціалісти і керівники зі всіх областей України.

     Започаткували вишкіл начальник управління рибного господарства м. Києва та Київської області Володимир Мухін. Основна увага в його виступі була зосереджена на характеристиці стану рибної галузі України, як однієї з провідних агропромислового комплексу України.
     Навчальна програма включає основи діяльності рибоохоронного патруля, регулювання використання водних біоресурсів, охорони праці, адміністративну практику, складання первинних матеріалів при виявленні порушення тощо.

     Провідними лекторами на підвищенні кваліфікації працюватимуть заступник голови Державного агентства рибного господарства України Андрій Кравченко, начальник управління оперативного реагування рибоохоронного патруля Державного агентства рибного господарства України Володимир Пономаренко, завідувач кафедри аквакультури НУБіП України Надія Вовк, завідувач кафедри адміністративного права та порівняльного правознавства Віктор Ладиченко та інші.
     Співпраця з Державним агентством рибного господарства України дає змогу розширити бази практик та працевлаштування для студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів, залучити фахівців галузі на навчання до університету на програми здобуття другої вищої освіти.

Ірина Кудінова,
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook