Готуємося до ЗНО: у Мукачівському аграрному коледжі адміністрація зустрілася з батьками

13 листопада 2018 року

     У Мукачівському аграрному коледжі за ініціативи адміністрації та педагогічного колективу відбулася зустріч із батьками студентів других курсів. Ключовою темою розмови стало обговорення питання складання ЗНО у 2019 році.

     З вітальним словом до всіх присутніх звернувся директор коледжу Юрій Садварі. Він запевнив батьків, що адміністрація та педагогічний колектив докладуть максимум зусить, щоб допомогти студентам скласти успішно ЗНО-2019, а також висловив сподівання конструктивної та плідної співпраці.

     Заступник директора з виховної роботи Іван Щур ознайомив присутніх із основними нововведеннями МОН у складанні ЗНО-2019.

     Розглянуто й питання щодо особливостей реєстрації на ЗНО, головні організаційні аспекти роботи зі студентами в коледжі з підготовки до якісного проведення тестування. До обговорення також долучилися викладачі загальноосвітніх дисциплін, які ознайомили присутніх із особливостями підготовки до складання ЗНО з відповідних предметів.

     Наприкінці зустрічі батьки студентів мали нагоду поспілкуватися з кураторами навчальних груп, отримати відповіді на всі запитання, що їх цікавили та внести свої пропозиції.

     Адміністрація коледжу та педагогічний коллектив висловлюють подяку батькам за участь у заході.

Наталія Кепенач
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook