Нові ідеї для проведення профорієнтаційної роботи

24 жовтня 2018 року
Спеціалізована школа з поглибленим вивченням англійської мови №15, м. Київ

Сьогодні, переважна більшість людей у містах і навіть у селех мають вільний доступу до глобальних інформаційних мереж, через ПК, ноутбук, планшет чи смартфон.
За допомогою електронних ресурсів відбувається спілкування людей з різних міст, країн та навіть континентів. Часто студенти користуються Вікіпедією, хоча для всебічного аналізу конкретного питання, одного цього ресурсу, звичайно, недостатньо.
Надзвичайно корисними є пошукові системи, електронна пошта, групи новин, файлообмінні мережі, електронні платіжні системи, Інтернет-радіо, Інтернет-телебачення IPTV, IP-телефонія, месенджери, тощо.
Найпопулярніші ресурси для молоді, майбутніх абітурієнтів - це, звичайно, соціальні мережі Фейсбук, Твіттер, Інстаграм…
Крокуючи в ногу з часом, кафедра Кафедра гігієни тварин та санітарії імені професора А.К. Скороходька створила власну сторінку у Фейсбуці https://www.facebook.com/gigiena.chair/ (Модератор Кучерук Марія), де висвітлюються основні новини кафедри, інформація про події, що відбулися та анонси подій. Розміщено велику кулькість фото-промоційних матеріалів.


Також, ділимося цікавою ідеєю для залучення абітурієнтів на факультет. В кожній школі, звичайно, є батьківський комітет, загальношкільний та по кожному класу окремо. Для зручності спілкування та передачі інформації створюються групи батьків школярів у Вайбері. Досить корисно робити інформаційну розсилку цільовій аудиторії БАТЬКІВ старшокласників, оскільки рішення про вступ до того чи іншого вищого навчального закладу діти приймають разом з батьками. Отже, проводячи профорієнтаційну роботу, винайдіть можливість поспілкуватися з головою батьківського комітету школи. Таким чином можна розповсюдити потрібну інформацію серед батьків учнів 9-11 класів.

к.вет.н., ст. викладач Кучерук Марія

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook