Проведено вікторину з трудового права в рамках «Тижня правових знань – 2018»

11 жовтня 2018 року

      11 жовтня 2018 року в рамках тижня правових знань, старшим викладачем кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука, Шовкун Юлією Вікторівною для студентів 1 та 2 групи 3 курсу юридичного факультету проведено вікторину з трудового права.

      Учасники вікторини розділилися на 2 команди обравши собі капітанів. Початок правової вікторини розпочався з представлення капітанами своїх команд. Перший конкурс під назвою «Інтелектуальний штурм», в якому учасникам вікторини було запропоновано по черзі відповісти на 10 запитань, де час на роздуми обмежувався встановленими часовими рамками , запалив інтерес студентів йти до перемоги та одразу визначив фаворитів серед команд.
Наступний конкурс, наблизив учасників олімпіади до досягнення своєї мрії – стати юристом, де для кожної команди були змодельовані ситуації, коли необхідно було надати юридичну консультацію з трудового права по певних юридичних фактах. Й таки слід відмітити, що гравці гідно перевтілилися в роль адвокатів та впоралися і з цим завданням.


       

     Заключними та вирішальними конкурсами правової вікторини були такі, що потребували вміння студентів поєднувати, швидкість мислення та чітке викладення правової думки, підкріплене набутим досвідом у знанні тем, як по трудовому праву та і по іншим галузям права в цілому. Варто відмітити що в обох групах, студентів третьокурсників, через активне прагнення до перемоги девіз «перемогла дружба не спрацював», а виокремилися чіткі переможці.
Підбиваючи загальний підсумок змагання, можна констатувати, що проведена вікторина пройшла в атмосфері нестримного пошуку, прагнення досконалості, пізнання та заглиблення в обрану професію.

 

Юлія Шовкун,
старший викладач кафедри
аграрного, земельного та екологічного
права ім. акад. В.З. Янчука,
кандидат юридичних наук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook