Студорганізація факультету землевпорядкування прозвітувала про проведену діяльність та представила програму кандидата на посаду нового голови

19 вересня 2018 року

17 вересня 2018р. на факультеті землевпорядкування члени Студентської організації факультету спільно звітувалися про проведену роботу. Першим з доповіддю виступив заступник голови Студентської організації факультету Богдан Любінецький, який зазначив, що основними завданнями за звітний період були:

  • забезпечення і захист прав та інтересів студентів, зокрема щодо організації навчального процесу;
  • забезпечення виконання студентами своїх обов’язків;
  • підтримка навчальній, науковій та творчій діяльності;
  • сприяння створенню відповідних умов для проживання і відпочинку студентів.

Окрім того, Богдан зауважив, що успішна робота студентської ради здійснена завдяки єдиній команді, яка працювала злагоджено, об‘єднано та пліч-о-пліч. Усі допомагали один одному не дивлячись на те, до якого курсу або групи належать. Великим позитивом, є те, що до складу студорганізації з вересня 2017 року долучилися активні, талановиті, сповнені новими ідеями першокурсники, які уже на перших засіданнях студорганізації подавали свої цікаві ідеї та завзято долучалися до діяльності студентської організації.



Голова спортивного відділу Євгеній Лазаренко зауважив, що за звітний період проводились багато цікавих заходів, такі як: День першокурсника, турніри з футболу та баскетболу між курсами, турнір з шахів, міс факультету землевпорядкування, випускні вечори магістрів та бакалаврів, участь у всеукраїнських та міжнародних конференціях, святкові заходи до Дня землевпорядника, участь у фестивалі «Голосіївська весна». До того ж, спільно з юридичним факультетом було організовано оригінальний захід на рівні університету «Стіляги паті».

Зі слів Євгенія, одним із наймасштабніших заходів стало проведення у серпні цього року «Літньої школи із геодезії та землеустрою» на базі Боярської ЛДС у Дзвінковому, який запам’ятався студентам напевно на все життя. Від імені усього студентства факультету він висловив велику подяку Раді роботодавців за підтримку у проведенні різноманітних заходів, а також за надану спортивну форму для участі у змаганнях та спеціальну форму для проведення геодезичних робіт.
По закінченні звіту Голова соціального відділу Ірина Піддубняк побажала новому складу Студорганізації спрямувати багато зусиль на те, щоб студенти із старших курсів співпрацювали і допомагали першокурсникам, адже досвіду у студентському самоврядуванні більше саме у старших курсів.

Наступним питанням засідання Студентської організації факультету землевпорядкування стало представлення програми кандидата на пост голови студентської організації факультету землевпорядкування студентки 2 курсу Марії Андрєєвої.

 


Тож проведемо розмову для ознайомлення із потенційним лідером студентів факультету землевпорядкування.
- Розкажи трохи про себе. Які в тебе є досягнення та хобі?
- Мене звуть Марія, мені 18 років. Народилася в Сумській області, м. Кролeвeць. Закінчила спеціалізовану школу, була в класі з поглибленим вивченням іноземної філології. З дитинства багато чим займалася: маю навички гри на скрипці та фортeпіано, захоплювалась черлідінгом, народними та сучасними танцями, але знайшла сeбe у малюванні, бо також ходила в художню школу. Надалі займала призові місця на обласних олімпіадах з графіки та рисунку.
- Чому ти вирішила стати головою Студорганізації факультету землевпорядкування і яка твоя передвиборча програма?
- Є багато факторів, які вплинули на моє рішення. Я хочу зробити для нашого факультету щось більше, ніж бути просто студентом. Факультет землевпорядкування дав мені можливість повірити в себе, розкритись в тому, що я досі не знаходила в собі, тому, в свою чергу, я хочу віддячити факультету. Факультет землевпорядкування – найкращий факультет, я це знаю, і це повинні знати всі! Ми зібрали команду – це ті люди, які готові поринути у справи факультету з головою і віддати себе повністю. Основною ціллю для себе я обрала піднесення факультету на вищий рівень. Ми повинні бути першими в усіх аспектах і у нас є можливості для цього, потрібно лише направити зусилля в правильне русло.
Для досягнення мети я розробила наступні пункти. По-перше, об’єднати всіх студентів факультету: розробити форму – футболки з логотипом факультету; запланувати проведення спільного дозвілля усіх студентів факультету, організацію культурно-масових та спортивних заходів. По-друге, вивести факультет на вищий рівень, проводячи заходи на рівні університету; активізувати наукову діяльність; зайнятися рекламою факультету. По-третє, популяризувати поняття «геодезія», запланувати день практичних навичок з геодезії; активізувати участь у студентських наукових гуртках, активно долучатися до профорієнтаційної роботи. Рік тому, коли я тільки потрапила на навчання до університету, студентська організація для мене уявлялася як щось величне та недосяжне. Я й подумати не могла, що наважусь зазіхнути на роль голови Студорганізації факультету. У мене вірили і підтримували. Наш факультет для мене більше ніж просто підрозділ університету. Це сім’я, тут один за всіх і всі за одного.
У мене є ціль і я впевнено йду до неї. Я дуже сподіваюсь на вас та вашу допомогу – бо разом ми здатні на все.


У своїй презентації Марія була дуже впевнена і це підкорило багатьох. Сподіваємося на її успіх і з нетерпінням чекаємо результатів!


Анастасія Матейченко,
студентка факультету землевпорядкування

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook