Першокурсники факультету аграрного менеджменту прийняли урочисту присягу студента НУБіП України

31 серпня 2018 року

     На факультеті агарного менеджменту відбулася урочиста посвята першокурсників. На свято завітали представники ради роботодавців, батьки, фахівці, випускники факультету, науково-педагогічні працівники та студенти.

     Розпочав захід вітальним словом та настановами вже першокурсникам декан факультету Анатолій Остапчук побажавши щоб студентські роки стали часом інтелектуального росту, становлення особистості, розкриття творчого потенціалу та яскравих вражень.

     До привітань долучилася завідувачі кафедр: завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідія Шинкарук у своєму зверненні до студентів закликала з користю витрачати час незабутніх студентських років; завідувач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Валерій Галушко у вітальному слові згадав історію факультету та його відомих випускників; завідувач кафедри менеджменту Й. С. Завадського Василь Горьовий закликав студентів стати «справжніми громадянами» – патріотами, проявляти активність та вимагати знань; професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Руслан Буряк окреслив перспективи, які відкриваються на факультеті для активних студентів; Микола Талавиря, завідувач кафедри економічної теорії закликав молодь не бути пасивними, а вразі будь яких складнощів одразу звертатись за допомогою до дружнього колективу факультету.

 

     З вітальним словом до першокурсників звернувся голова ради роботодавців факультету, генеральний директор Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» Тарас Висоцький, виокремивши складові необхідні для успішного працевлаштування у майбутньому.

     Полковник Валерій Присташ вітаючи першокурсників порівняв гарного менеджера та керівника, а також розповів про можливості навчання на військовій кафедрі.

     Від імені батьків з вітальним словом виступила Оксана Данілочкіна побажавши батькам терпіння, а студентам цікавого навчання та незабутніх років проведених в стінах університету.

     Голова студентської організації факультету, студентка 3 курсу спеціальності маркетинг Анна Кравчук від імені студентства закликала бути активними учасниками жаття факультету та студентської організації.

     Від імені кураторів з вітальним словом звернулася куратор 1 курсу 3 групи, заступник декана Анна Збарська побажавши віднайти в кураторі справжнього партнера та наставника, «горіти» жагою до знань та здобути в стінах університету не лише знання, а й вірних друзів.

     Заступник декана Олександр Новак закликав бути організованими та уважним, а також ознайомив з усіма найближчими важливими для життя факультету подіями.

Лариса Карпенко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook