Викладачі Заліщицького аграрного коледжу на літній школі Camp L.E.A.D.

18 серпня 2018 року

     У розпал літньої відпустки на базі Заліщицької державної гімназії проводилась Всеукраїнська літня школа Camp L.E.A.D., у якій взяли участь 85 вчителів англійської мови з 22 областей України, у тому числі і двоє викладачів іноземної мови ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» Леся Лукавецька та Ольга Завінська. Тренінгові заняття проводилися також і для 40 учнів. Ефективну роботу літньої школи організували директор гімназії Олександра Войчишин, вчитель англійської мови Ірина Лучин та волонтер Корпусу миру Еміль Гейбл.

     Викладачі з різних куточків України протягом тижня мали змогу відвідати чисельні тренінги, воркшопи, інтерактивні заняття, направлені на підтримку мотивації в учнів до успішного навчання, організовані 20 волонтерами Корпусу миру, за участю директора Корпусу миру в Україні Майкла Кетовера, представника посольства США Джона Сілвера, який відповідає за викладання англійської мови в Україні, та представників Американських рад та Міністерства освіти і науки України.

     Багато уваги приділялось командній роботі, результатом якої наприкінці літньої школи були презентації проектів з метою обміну досвідом серед колег про набуті підчас занять літньої школи знання, які вони планують використовувати найближчим часом.

     Безперечно, такі заходи варто відвідувати регулярно! Адже те, що залишається після – це незабутні враження, нові знайомства та безліч креативних ідей, які хочеться якомога швидше застосувати у новому навчальному році на заняттях зі студентами.

Володимир Глова
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook