Вступна кампанія 2018: НУБіП збільшив держзамовлення і увійшов до десятки найкращих вишів в Україні

10 серпня 2018 року

     Вступна кампанія 2018 завершується, але це зовсім не означає, що у приймальній комісії роботи поменшало. Свідченням останнього стало крайнє на сьогодні засідання приймальної комісії, що пройшло під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка. Очільник університету повідомив новину: за результатами розподілу державного замовлення Національний університет біоресурсів і природокористування України збільшив його обсяги та увійшов до десятки найкращих в Україні серед майже 300 закладів вищої освіти!

 

 

 

     За трьома основними питаннями, що розглядалися, виступив відповідальний секретар Віктор Шевчук. Мова йшла про зарахування за кошти фізичних (юридичних) осіб вступників на бакалаврат: бажаючих навчатися за таких умов вже є 1165 осіб, але ці цифри не остаточні, адже до 30 серпня ще можливе дозарахування. Цікаво, що таке число контрактників практично дорівнює числу за державним замовленням – 1333. Віктор Шевчук також проінформував про надходження оригіналів документів від вступників, рекомендованих до зарахування на місця за кошти державного бюджету в магістратуру денної форми навчання.

    Ректор Станіслав Ніколаєнко звернув увагу на те, що ще є час критичним оком поглянути на стан гуртожитків та поселення у них, умов проживання і дисципліни і порядку в кампусі.

 

Валентин Обрамбальський
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook