Студенти факультету землевпорядкування – призери II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисцпліни «Земельний кадастр»

14 червня 2018, 10:55

      Протягом 15-17 травня у Харківському національному аграрному університеті ім. В.В. Докучаєва проводився ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Земельний кадастр» для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій». Студенти НУБіП України є постійними учасниками і неодноразовими призерами таких заходів. Цього разу команду факультету землевпорядкування представляли три чарівні студентки 4 курсу – Анна Капустюк (капітан), Анна Багінська і Тетяна Бронська.


         Помірятися силами з кадастрування земель відважилися 20 команд з 14 вишів України, в яких готують фахівців за спеціальністю "Геодезія та землеустрій".
         Боротьба була безкомпромісною й напруженою протягом усього терміну проведення олімпіади. Завдання були комплексні і включали блок тестування, творчий сегмент та розв'язання ситуативних задач. За результатами II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Земельний кадастр» команда НУБІП України, яку супроводжували доцент Олексій Жук (кафедра геодезії та картографії) і доцент Руслан Тихенко (кафедра управління земельними ресурсами), зайняла друге загальнокомандне місце, а її капітан Анна Капустюк посіла друге місце в індивідуальному заліку. Члени журі відзначили високий рівень теоретичної і практичної підготовки нашої команди.


        Проте, незважаючи на напружену боротьбу учасники олімпіади знайшли нових друзів, сповнені новими позитивними враженнями та готові до наступних зустрічей і випробувань.
         Вітаємо наших переможців і бажаємо їм подальших успіхів та звершень!


Олександр Шевченко,
заступник декана факультету землевпорядкув
ання

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook