«Брокер» – перший серед студентських наукових гуртків економічного факультету

15 травня 2018 року

     У межах VII Фестивалю студентської науки – 2018 про свою роботу прозвітували 24 наукові гуртки факультетів економічного і аграрного менеджменту та ННІ післядипломної освіти.

     Роботу гуртка «Брокер» кафедри біржової діяльності і торгівлі представляли його староста Марія Дорма та керівник – доцент Любов Панкратова. І оскільки минулого року він виборов друге місце серед колег з економічного факультету, то мету ставили тільки одну – перемога.
    І справді наукові напрацювання гуртківців в поточному році заслуговують високої оцінки: друге місце на конкурсі дипломних робіт, третє – на міжнародній конференції у Сербії, чотири призових – на міжнародній студентській конференцій, присв`яченій 120-річчю НУБіП, участь у Міжнародному конкурсі CFA Institute Research Challenge (який проводиться на англійський мові), 15 публікацій у фахових виданнях, близько 80 публікацій тез доповідей тощо.

     Цікавими подіями були і зустріч з учасниками біржового ринку – керівниками українських бірж, топ-менеджерами та експертами аграрного ринку, випускниками кафедри, екскурсії на Аграрну біржу, знайомство з відомою компанією WELTRADE. Останні, до речі, знайшли своє продовження в реальній співпраці: гуртківці допомагають тестувати та удосконалювати торговельну платформу Аграрної біржі, отримують професійні практичні навики, використовуючи торгівельні термінали Saxo Trader, ThinkorSwim тощо.

     Журі оцінило роботу гуртка «Брокер» 217 балів, а це – омріяне перше місце серед студентських наукових гуртків економічного факультету.

Надія Резнік,
завідувач кафедри біржової діяльності і торгівлі

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook