Микола Костенко переможець третього відкритого чемпіонату НУБіП України з спортивного 15–тиборства “UNI – SPORTMAN НУБіП України – 2018" у рамках святкування 120-річниці заснування НУБіП України

12 травня 2018 року
М. Київ, НУБіП України

         11-12 травня 2018 року за програмою відзначання  120-річниці заснування НУБіП України проведено третій відкритий чемпіонат НУБіП України з спортивного 15–тиборства “UNI – SPORTMAN   НУБіП України – 2018" серед спортсменів віком 25 років і старше. На старт змагань вийшли 24 спортсмени. Разом зі спорстменами НУБіП України змагались представники ВП НУБіП України "Боярський коледж екології і природних ресурсів", Київського національного університету будівництва, депутати Київської міської ради.

В змаганнях приймали участь науково-педагогічні працівники і співробітники НУБіП України і наші гості віком від 25 до 60 років, тому окрім змагань в абсолютному заліку окремо визначались і нагороджувались учасники у віковій категорії 25-44 років і 45 років і старше.

Переможцем змагань в абсолютному заліку став Микола Костенко, завідувач кафедри фізичного виховання, майстер спорту України міжнародного класу з міні-футболу. Вигравши змагання з шахів, гандболу, футболу, більярду, зайнявши 2 місце в змаганнях з жиму штанги лежачи, 3 місце з стрільби кульової, метання малого м’яча Микола в підсумку змагань набрав 67 балів і на 29 балів випередив срібного призера змагань Юрія Андрусика, доцента кафедри садівництва ім. професора В.І. Симиренка. Третє місце в абсолютному заліку з перевагою лише в 1 бал від 4 місця зайняв Сергій Вербицький, старший викладач кафедри фізичного виховання, майстер спорту України міжнародного класу з карате кіокушин (сума балів 105). 4 місце в абсолютному заліку і 3 місце у віковій групі 25-44 роки зайняв Костянтин Махно, доцент кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного.

Призерами у віковій категорії 45 років і старші стали: 1 місце – Сергій Вербицький, 2 місце – Ростислав Тарасенко, голова первинної профспілкової організації НУБіП України, професор кафедри соціальної педагогіки та інформаційних систем в освіті гуманітарно-педагогічного факультету, 3 місце – Сергій Кваша, проректор з навчальної і виховної роботи НУБіП України, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук, заслужений діяч науки і техніки України.

З результами змагань в загальному заліку і з кожного виду програми змагань можна ознайомитись на сторінці Спорт/ Протоколи змагань

Стаття і фото зі змагань: 

Микола Костенко переможець третього відкритого чемпіонату НУБіП України зі спортивного 15-тиборства «UNI – SPORTMAN НУБіП України – 2018»

 

В’ячеслав Пархоменко,

головний секретар змагань,

суддя зі спорту національної категорії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook