Завідувач кафедри педагогіки Руслан Сопівник: Найдієвіший метод виховання здорового способу життя – власний приклад

10 травня 2018, 15:12

 «Найкраще виховання – не навіювання, а наочний приклад,
коли у власному житті ти здійснюєш те,
що хочеш вселити іншому»
Платон

     Цей вислів давньогрецького філософа не втратив своєї актуальності й сьогодні, адже сучасні педагоги нерідко теж користуються методом прикладу у вихованні.

    Погоджується з цими мудрими словами і завідувач кафедри педагогіки, Руслан Сопівник, який є активним прибічником здорового способу життя.
    Руслан Васильович багаторазовий переможець Всеукраїнської спартакіади серед науково-педагогічних працівників аграрних ЗВО, у березні 2018 року у підтвердив свій статус переможця – виборов І місце у турнірі з настільного тенісу НУБіП України, що проходив у рамках спартакіади «Здоров’я» серед науково-педагогічних працівників.

 

     Днями, у столиці відбувся турнір Міжнародного відкритого чемпіонату міста Києва з настільного тенісу, у якому взяли участь 45 учасників з міста Києва, різних регіонів України, близького зарубіжжя. Турнір присвячений Дню Києва. Упродовж змагань, які тривали два дні, Руслан Сопівник у восьми зустрічах переміг своїх суперників та вийшов у фінал. У фінальному поєдинку Руслан Васильович боровся з білоруським спортсменом Михайлом Манчуком. З результатом зустрічі 2:3, завідувач кафедри педагогіки посів ІІ місце.

     Впевнені, Руслан Сопівник і надалі буде прикладом для студентської молоді, як у професійній діяльності, так і у фізичній культурі і спорті!

Наталя Варивода,
асистент кафедри педагогіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook