Факультет аграрного менеджменту зустрів абітурієнтів з Київської області

12 квітня 2018 року

     11 квітня 2018 року факультет аграрного менеджменту вдруге гостинно відчинив свої двері для майбутніх вступників, їх батьків та гостей.
   Зустріч розпочав декан Анатолій Остапчук, який привітав гостей у стінах НУБіП України, подякував за візит, побажав успішно скласти ЗНО та реалізувати свої мрії.

     Доповідач розповів про структуру факультету, особливості навчальних планів, здобуття спеціальностей, формування професійних компетенцій студентів, участь в олімпіадах та можливість практичного навчання за кордоном.
     Увагу гостей привернула інформація про гармонізацію навчальних планів з університетами-партнерами, мобільність викладачів та студентів факультету, гостьові лекції відомих професорів, а також можливість проходження військової підготовки.
     Великий інтерес викликала культурна та спортивна історія факультету, його перемоги та досягнення, а також можливість брати участь у різноманітних святах, фестивалях, квестах. Розташування студмістечка в мальовничій зоні столиці сприяє моральному, фізичному і духовному зростанню молоді.

     Факультет гордиться своїми випускниками, серед яких народні депутати, успішні бізнесмени, менеджери провідних компаній і громадських об’єднань, а географія працевлаштування охоплює всю Україну.
     Ключові моменти вступної кампанії 2018 було висвітлені в доповіді відповідального секретаря Віктора Шевчука, який окреслив основні кроки для абітурієнтів і зазначив, що в приймальній комісії щодня «День відкритих дверей».

     Керівник міжнародних програм Олена Ковтун привітала гостей і розповіла про можливості отримання європейської освіти на факультеті аграрного менеджменту, який має міжнародне визнання.

     Цікавими для абітурієнтів були виступи завідувачів кафедр професорів Валерія Галушка, Лідії Шинкарук, Ярослави Ларіної, Василя Горьового та Миколи Талавирі, які розповіли про професійні компетенції менеджерів і маркетологів та про їх перспективи на ринку праці.
     Голова студентської організації ФАМ Анна Кравчук поділилась з присутніми особливостями студентського життя, можливостями для навчання та відпочинку.

     Гостей факультету привітав студент ФАМ Данило Карачевський, який є учасником «Голосу країни 8» і яскравим прикладом того, як навчання допомагає досягати творчих висот.

      Декан Анатолій Остапчук ще раз подякував гостям за візит і запросив приєднатися до спільноти студентів ФАМ.
     Деканат факультету аграрного менеджменту висловлює щиру вдячність школярам, адміністраціям навчальних закладів, вчителям, які супроводжували школярів, співробітникам факультету та студентській організації за сприяння та активну участь у організації та проведенні Дня відкритих дверей.

Ольга Костюк

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook