Атестація педагогічних працівників коледжу

3 квітня 2018 року
ВП НУБіП України "Бережанський агротехнічний коледж"

Відповідно до пункту 2.5 Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 р. № 930, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14.12.2010 р. за № 1255/18550, та з метою забезпечення ефективності освітнього процесу та його вдосконалення 03 квітня 2018 року у коледжі відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня ВП НУБіП України з приводу атестації педагогічних працівників ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж». Атестація проходила в он-лайн режимі з чітким додержання регламенту проведення атестації. Головою атестаційної комісії був завідувач сектору аграрної та спеціальної освіти Міністерства і науки України, Будько Ігор Романович. До складу атестаційної комісії входили працівники Міністерства освіти і науки України, заступники та декани НУБіП України. При обговоренні професійної діяльності педагогічних працівників члени комісії наголошували на необхідності викладачам йти в ногу з сучасними реаліями, удосконалювати свій професійний рівень шляхом проходження стажування на виробництві.

IMG 7772   IMG 7800

IMG 7786   IMG 7813

Слід відмітити відкритість та колегіальність, гуманне та доброзичливе ставлення атестаційної комісії до педагогічних працівників, які атестувалися; повноту, об’єктивність та системність наданої характеристики педагогічної діяльності в міжатестаційний період.

IMG 7793   IMG 7788

IMG 7820   IMG 7812

Основна мета атестації: оцінювання професійно-педагогічної компетентності викладача, продуктивності його роботи та встановлення відповідної кваліфікаційної категорії була досягнута. Атестаційною комісією було атестовано наступних викладачів:

  1. Андрусяк Олег Богданович, на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєння педагогічного звання «викладач-методист»
  2. Зборівська Оксана Мирославівна, на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєння педагогічного звання «викладач-методист»
  3. Жеребецький Степан Володимирович, на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєння педагогічного звання «викладач-методист»
  4. Макух Ольга Іванівна, на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєння педагогічного звання «викладач-методист»
  5. Михайлишин Маріанна Степанівна, на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєння педагогічного звання «викладач-методист»
  6. Палінська Ірина Зорянівна, на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії»
  7. Штогрин Сергій Степанович, на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєння педагогічного звання «викладач-методист»
  8. Юдіна Анна Андріївна, присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії»

Бажаємо усім викладачам нових здобутків та досягнень на педагогічній ниві.

Дмитрів І.В.,
методист навчально-методичної лабораторії

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook