Майбутні менеджери і маркетологи в гостях у факультету аграрного менеджменту

29 березня 2018 року

      29 березня 2018 року факультет аграрного менеджменту гостинно відчинив свої двері для майбутніх вступників, їх батьків та гостей.

     Презентував факультет декан Анатолій Остапчук, який коротко розповів про історію університету, його високий рейтинг серед аграрних вузів країни, можливості навчання на факультеті, його зв’язки з іншими вузами, зарубіжними партнерами, співпрацю з радою роботодавців.

     Доповідач зупинився на особливостях формування навчальних планів, спеціальностях і спеціалізаціях, наявності додаткових курсів та гуртків, виїзних практичних заняттях, що забезпечують формування майбутнього спеціаліста.
     Увагу гостей привернула інформація про участь в програмах подвійного дипломування з провідними європейськими вузами, а також можливість проходження військової підготовки. Великий інтерес викликала спортивна історія факультету, його перемоги та здобутки, а також можливість брати участь у різноманітних культурних заходах. Гордістю факультету є його випускники. Серед них народні депутати, керівники провідних компаній і громадських об’єднань, успішні бізнесмени.

     Завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко розповів про можливість поєднання навчання зі спортом, участь у роботі 18 секцій з різних видів спорту під керівництвом досвідчених тренерів.
     Особливості вступної кампанії 2018 було висвітлено в доповіді відповідального секретаря Віктора Шевчука, який зупинився на ключових моментах для абітурієнтів і зазначив, що навчання в НУБіП України – перший крок до побудови успішної кар’єри в майбутньому і здобуття престижної спеціальності.

     До привітання майбутніх студентів приєднався проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Він поділився спогадами про свій вибір професії і порадив випускникам старанно вчитись, оскільки вищий рівень освіти працівника забезпечує вищий ступінь і результативність його професійної активності, гарантії працевлаштування та достойної оплати праці. Проректор зазначив, що зміщення попиту на ринку праці в бік кваліфікованих високоосвічених працівників є однією з найбільш виразних ознак переходу до економіки, яка будується на основі знань.

     Змістовними і цікавими для гостей були виступи завідувача кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД професора Валерія Галушка та завідувача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі професора Ярослави Ларіної, які закликали майбутніх абітурієнтів обирати саме менеджмент і маркетинг як професії майбутнього.
     Керівник міжнародних програм Олена Ковтун розповіла про можливості студентів факультету в міжнародній діяльності: від виробничо-практичного навчання до отримання подвійних дипломів на факультеті агарного менеджменту.
    Тарас Баштанник, випускник ФАМ 2014 р., а нині Генеральний директор компанії «Українська ягода» закликав присутніх вчитися впродовж життя з акцентом на іноземних мовах, ІТ-технологіях та розширенні кругозору. Він зазначив, що саме аграрний менеджмент є тією спеціальністю, отримання якої робить конкурентоздатним випускників як на українському, так і на міжнародному ринку праці.
     Приємним сюрпризом для гостей факультету став виступ студента ФАМ Данила Карачевського, який є учасником «Голосу країни 8» і прикладом успішного поєднання навчання і творчості.

 

     Заступник декана Олександр Новак висловив своє переконання, що присутні в залі переможці олімпіад, капітани спортивних команд, шкільні лідери є потенційними управлінцями, які за допомогою компетентних викладачів факультету стануть в майбутньому ефективними менеджерами.

     В заключному слові декан Анатолій Остапчук подякував гостям за візит, побажав успіхів і ще раз запросив до навчання на факультеті аграрного менеджменту.

Деканат ФАМ висловлює щиру вдячність за сприяння та активну участь і професіоналізм:
- Ігорю Черногоду, голові Миронівської РДА Київської області
- Ользі Боровій, начальнику відділу освіти, молоді та спорту Лугинської РДА Житомирської області
- Ростиславу Самойловичу, генеральному директору ТОВ «Лабуле Україна»,
- Ользі Дядечко, директору з персоналу агрокомпанії Сігнет
- Ользі Бабійчук, відповідальній за зв’язки з громадськістю Сігнет-Центр
- Раді роботодавців факультету аграрного менеджменту
- всім організаторам Дня відкритих дверей на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України!


    Ольга Костюк

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook