Ректорат: організований навчальний процес, підготовка до олімпіад та планування роботи

12 березня 2018 року

     12 березня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Окрім планування роботи адміністрації, увага акцентувалася на питаннях якості навчального процесу, відновлення аудиторних занять після вимушеної перерви, обсягів державного замовлення на підготовку магістрів, виконавської дисципліни тощо.

 

     У рамках підготовки до засідання вченої ради сформовані комісії з перевірки всіх напрямків діяльності агробіологічного факультету, проінформував проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Окрім того, до оцінки ефективності роботи колективу будуть залучені зовнішні експерти та роботодавці. А члени вченої ради відвідають лекційні і практичні заняття своїх колег. Факультети і ННІ готуються приймати учасників ІІ туру всеукраїнських студентських олімпіад, які пройдуть на базі НУБіП. Першими в березні інтелектуальні змагання відбудуться з харчових технологій. Відповідно до діючого порядку до Міністерства освіти і науки були подані планові показники обсягів державного замовлення на підготовку магістрів. Очікуємо, що кількість місць цього року не зменшиться, порівняно з минулим.

     Про плани взяти участь у семінарі, організованим Норвезьким університетом наук про життя, доповів проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук. Співпраця з колегами в сфері радіобіології дала підґрунтя для її розширення. Тому цей захід повинен стати відправною точкою для поглиблення досліджень і в інших напрямах.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на відновленні температурного режиму в корпусах та підготовці до різкого потепління і танення снігу. Окрім цього тривають ремонтні роботи в гуртожитку №1, а фахівці з фасадних і утеплювальних робіт проведуть експертизу стану утеплення будівель Української лабораторії якості та безпеки продукції АПК.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – провести моніторинг відвідуваності занять, організовано повернутися до навчання. Валерію Іщенку – скласти перелік робіт з благоустрою навчального корпусу №3 та прилеглої території. Вадиму Ткачуку – забезпечити синхронний переклад пленарного і секційних засідань на міжнародній конференції до 120-річчя, встановити інформаційні панелі в навчальних корпусах.

 

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook