Старшокласники Київщини зацікавились спеціальністю «Туризм» в НУБіП

12 лютого 2018 року

      Вже другий рік діють договори про співробітництво між кафедрою аграрного консалтингу і туризму та ЗОШ І-ІІІ ступенів в селах Гатне та Крюківщина Київо-Святошинського району Київської області. На їх виконання делегація кафедри на чолі з завідувачкою Тетяною Кальною-Дубінюк відвідали школи, аби поспілкуватися з учнями старших класів.

     Вони разом із учителями з зацікавленістю проглянули документальний фільм про університет, ознайомилися з новою бакалаврською програмою «Туризм» та унікальними перспективами, що надає навчання саме в сфері зеленого туризму, а також з можливостями нашого університету для всебічного розвитку творчих здібностей студентів. Учні були запрошені взяти участь у Олімпіаді, що проводить університет для вступників цього року, а також відвідати музеї університету, його ботанічний сад і навчальні лабораторії. Старшокласники зацікавилися і університетом, і спеціальністю та виказали бажання навчатися в НУБіП саме за спеціальністю «Туризм».

     За словами завуча школи Марії Нинько із одинадцяти випускників минулого року троє здобувають вищу освіту саме в нашому університеті. Вони високо оцінюють рівень навчання та радять своїм друзям вступати до НУБіП.

     Тетяна Кальна-Дубінюк подякувала за співпрацю директору Гатнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Миколі Процю, завучу Марії Нинько, керівнику Музею історії села Гатне та Гатнянської школи вчителю історії Галині Коломієць та всім вчителям, які допомагають розвивати співпрацю.

Олена Локутова,
доцент кафедри аграрного
консалтингу та сервісу НУБіП України

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook