Блискуча перемога жіночої і чоловічої збірних НУБіП з футзалу в столичному чемпіонаті

11 лютого 2018 року

 Цього тижня жіноча і чоловіча збірні НУБіП України іграми проти команд Національного авіаційного університету на їхньому ж майданчику розпочали друге коло чемпіонату з футзалу Футбольної асоціації студентів Києва.

 
Першими боротьбу розпочали дівчата, відкривши рахунок вже на другій хвилині гри. Відзначилася капітан команди Олеся Гранат (факультет землевпорядкування), зарахувавши на свій рахунок впродовж двох таймів ще сім голів. Чотири голи забила Олена Коваленко (ННІ післядипломної освіти) та по одному Юлія Гусак (ННІ лісового і садово-паркового господарства) і Дарія Чорна (факультет аграрного менеджменту). Як завжди, надійно, захищала ворота Валерія Соколовська (агробіологічний факультет). Підсумок матчу приголомшливий – 14:0 на нашу користь!
 
 
А от чоловічій збірній НУБіП України з футзалу перемога далася не так легко, але від того її смак ще краще. Команди-суперники почергово реалізовували видовищні гольові атаки, тримаючи вболівальників в напрузі до останніх хвилин матчу. Та все ж майстерність і наполегливість гравців нашої збірної принесла свої результати – переможну крапку в грі поставив Максим Шаповал (ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження), який і забив свій 5-й гол в цьому матчі. Також відзначилися Олексій Остапович (механіко-технологічний факультет) і Іван Мазепа (факультет аграрного менеджменту), забивши по одному голу. Результат гри – перемога нашої збірної 7:6! 
 
 
Вітаємо гравців та тренерів збірних НУБіП України з футзалу та бажаємо подальших яскравих перемог! 

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook