Стипендія від Української асоціації деревообробного обладнання для кращих деревообробників

21 грудня 2017 року

   Вчорашнє засідання Вченої ради ННІ ЛіСПГ розпочалось з приємної події. На нього, з почесною місією завітав президент української асоціації деревообробного обладнання Мельник Ігор Анатолійович.

 

   Ще два місяці тому правління УАДО звернулось до керівництва інституту з пропозицією відзначити найкращого студента спеціальності деревообробні та меблеві технології грошовою винагородою. Протягом місяця співробітники кафедри технологій та дизайну виробів з деревини аналізували успішність та активність студентів від першого курсу, до магістрів випускників. Найкращою за всіма показниками виявилась студентка 4 курсу Середа Інна. І за поданням Вченої ради ННІ ЛІСПГ з'їзд правління УАДО прийняв рішення відзначити Середу Інну Андріївну разовою грошовою виплатою та в подальшому розглянути питання, щодо можливості виділення іменної стипендії УАДО з щомісячною виплатою.

   Від імені кафедри технологій та дизайну виробів з деревини та дирекції ННІ лісового і садово-паркового господарства вітаємо Інну та висловлюємо вдячність і шану українській асоціації деревообробного обладнання та Мельнику Ігорю Анатолійовичу особисто за їхній внесок у майбутнє деревообробної промисловості України. Сподіваємось на подальшу співпрацю.

 

Завідувач кафедри технологій та дизайну
виробів з деревини проф. Пінчевська О.О.
Заступник директора ННІ ЛіСПГ Спірочкін А.К.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook