Факультет аграрного менеджменту – чемпіони кубку ректора з футболу

14 листопада 2017 року

    Завершилися змагання на Кубок ректора НУБіП України з футболу, в яких взяли участь команди, що зайняли місця з 1 по 6 в Спартакіаді студентів з міні-футболу. Гравці були розподілені на дві підгрупи. У фінальну частину змагань пройшли команди: ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, механіко-технологічного факультету, факультету аграрного менеджменту і агробіологічного факультету.

     За третє місце позмагалися команди механіко-технологічного факультету та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Гравці обох команд вибрали дуже обережну стратегію гри – «від захисту», адже ціна помилки – призове місце. І лише відчуття гольового моменту гравця команди механіко-технологічного факультету Артура Парубця, який забив переможний красень-гол на останніх хвилинах матчу, допоміг команді стати бронзовими призерами Кубку і уникнути напружених та вольових післяматчевих пенальті.

  

  

  

    За перше місце в кубку ректора НУБіП України на поле вийшли дві досвідчені команди, справжні корифеї футбольної справи: факультетів аграрного менеджменту і агробіологічного. Обидві команди були налаштовані на здобуття максимального результату – перемоги. Після стартового сигналу головного арбітра турніру Миколи Костенка, футболісти-суперники одразу почали змагатися за перехоплення ініціативи гри на себе. І на 7-й хвилині першого тайму така тактика принесла позитивний результат менеджерам, вони повели в рахунку 1:0. Гол забив Олег Ставничий. Наприкінці першого тайму Антон Гришин подвоїв перевагу своєї команди над агробіологами. На перерву команди пішли з рахунком 2:0 на користь факультету аграрного менеджменту. Після перерви гравці агробіологічного факультету декілька разів намагалися виправити рахунок на свою користь та їх намагання не принесли позитивного результату. Гра так і закінчилася з рахунком 2:0.

    Отже, чемпіоном Кубку ректора, присвяченому 120-річчю НУБіП України з футболу, стала команда факультету аграрного менеджментудруге місце посіла команда агробіологічного факультету і третє – механіко-технологічного факультету. Окрема подяка усім вболівальникам, які палко підтримували свої команди.

     За словами головного тренера збірної нашого університету з футболу «Любомир» НУБіП України – Віктора Яічника, гравці команд-фіналістів грали на дуже високому технічному рівні, а окремі з них претендують на місця у збірній.

    Вітаємо команди переможниці та чекаємо на нові хвилюючі футбольні емоції вже в наступному спортивному сезоні НУБіП України!

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook