Результати турніру з тенісу настільного на кубок проректора з навчальної і виховної роботи С. Кваші 2017 року присвяченого 120 річчю НУБіП України

11 листопада 2017 року

9 листопада 2017 року в НУБіП України відбулись змагання з тенісу настільного на кубок проректора з навчальної і виховної роботи С. Кваші присвячені 120 річчю НУБіП України.

В турнірі взяли участь 15 кращих спортсменів тенісистів серед студентів і 15 кращих спортсменів тенісистів серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників НУБіП України. Змагання проходили у парному розряді. Кожна пара складалась за жеребом з 1 студента і 1 науково-педагогічного працівника. Система розіграшу турніру – за сіткою Double-elimination_tournament - до двох поразок.

Щороку рівень майстерності тенісистів університету зростає, змагання проходять в напруженій, цікавій боротьбі. У грі ми побачили сплав студентської молодості і професорського досвіду, азарту і врівноваженості що притаманно такій швидкоплинній грі як теніс настільний. 

 

Головний суддя турніру Чирва Петро Олександрович. Учасники в ході турніру бачили свої результати на інтерактивній дошці:

 

Нагородження призерів змагань провів засновник і учасник турніру Кваша Сергій Миколайович, проректор з навчальної і виховної роботи.

Третє місце виборола пара в складі Єгорова Єгора – студента другого курсу факультету інформаційних технологій і Тарасенка Ростислава - голови профкому співробітників НУБіП України, доцента кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті, одного з багаторічних лідерів збірної команди викладачів університету з тенісу настільного:

 

На другому місці пара в складі Гапоненка Максима – студента першого курсу агробіологічного факультету і Гнилоскуренка Святослава - доцента кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства, який до речі щойно виборов 5 місці в турнірі «Шаховий король НУБіП України 2017» і 3 командне місце в змаганнях з легкоатлетичного кросу серед викладачів ЗВО Києва в жовтні 2017 року:

 

А переможцями турніру стали Батенко Владислав - студент магістратури факультету інформаційних технологій, багаторічний лідер студентської збірної команди університету і Паламарчук Ігор – професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК:

 

 

Проте головним переможцем турніру стали самі учасники, які завершили трудовий тиждень активним відпочинком, займаючись улюбленою грою, спілкуючись з такими ж фанатами спорту, тенісу настільного як і самі.

Список учасників, підсумковий протокол турніру, сітку змагань, результати ігор можна переглянути на сторінці Спорт/Протоколи змагань: 2017.11.10 результати турніру з тенісу настільного на кубок проректора С.Кваші присвяченого 120-річчю НУБіП України

В’ячеслав Пархоменко, суддя турніру

Фото зі змагань: Святослава Гнилоскуренка

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook