Підсумки роботи конференції для студентів магістратури 2-го року навчання економічного факультету спеціальність"Економіка" та "Прикладна економіка"

14 листопада 2017 року

   14 листопада 2017 року НУБІП України у межах підвищення якості підготовки магістерських робіт, рівня їх наукової та професійної підготовки, недопущення дублювання тем магістерських робіт та уникнення плагіату 14-16 листопада 2017 року проводиться загальноуніверситетська конференція на Економічному факультеті.
Розпочали секційні засідання конференції спеціальності: "Економіка" "фінанси, банківська справа та страхування" та "Прикладна економіка" Під час зазначеного заходу відбувся захист постерних презентацій результатів досліджень магістрів ІІ року навчання.
Роботи магістрів ІІ року навчання напряму підготовки «Економіка» та "Прикладна економіка" було представлено у вигляді постерних презентацій, на яких висвітлено основні результати досліджень, які закріплені за кафедрами «Економіки підприємства ім. І.Н. Романенка», «Організації агробізнесу» «Економіки праці та розвитку сільських територій» та «Глобальної економіки».

 

 

Комісія з оцінки постерних презентацій у складі, завідувача кафедри економіки підприємства ім. І.Н. Романенка, д.е.н., професора Рогач С.М., завідувача кафедри організації агробізнесу д.е.н., професора Ільчука М.М., завідувача кафедри економіки праці та розвитку сільських територій, д.е.н., професора Вдовенко Н.М.,  відмітила високий ступінь охоплення широкого кола економічних проблем з використанням арсеналу сучасних наукових методів дослідження, ґрунтовні висновки та пропозиції свідчать про високий рівень підготовки студентів та їх готовність до захисту магістерських робіт.

Віталій Нагорний,
заступник декана економічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook