ВИПУСК БАКАЛАВРІВ НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

29 червня 2017 року
Факультет ветеринарної медицини

29 червня 2017 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалаврам спеціальності «Ветеринарна медицина» з терміном навчання 3 та 4 роки. На факультеті вручення дипломів випускникам – визначна подія, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці. Три та чотири роки навчання в бакалавратурі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день, коли 68 бакалаврам скороченого терміну навчання та 169 бакалаврам повного терміну навчання вручили заповітні дипломи молодшого лікаря ветеринарної медицини. Серед випускників 9 отримали диплом з відзнакою.
На урочистому засіданні з вітальною промовою до випускників звернувся декан факультету ветеринарної медицини, доктор біологічних наук, академік НААН України, професор Цвіліховський Микола Іванович, який тепло і сердечно привітав випускників із закінченням навчання у бакалавратурі і запросив усіх подати документи в магістратуру та продовжити навчання.
Щирі слова привітання пролунали від голів екзаменаційних комісій, професора Пруса М.П. та професора Малюка М.О.
Зворушливими були привітання наставників академічних груп доцента кафедри патологічної анатомії Сердюкова Я.К. та доцента кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи Мартинюка О.Г.
Від випускників зі словами вдячності виступили Горбатюк Андрій та Міхаровський Гліб. Слова вітання і вдячності викладачам факультету та усім співробітникам виразили батьки випускників: Бабенко Антоніна Іванівна та Іванова Юлія Ігорівна.
Від представників ради роботодавців (компанія «ВІТ АГРО») виступила регіональний директор управління персоналом Іванчук Юлія, яка привітала випускників і запросила до співпраці, а також вручила цінні подарунки від компанії.
Кращі випускники отримали грамоти та подяки, які вручив декан факультету Цвіліховський М.І.

 

Заступник декана з навчально-виховної роботи Данілов В.Б.
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook