Викладачі кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД успішно закінчили курс "Моделювання впливу політичних рішень на аграрний сектор за допомогою моделі часткової рівноваги AGMEMOD"

14 червня 2017, 20:33
10 корпус

       З 5 квітня по 14 червня 2017р. викладачі кафедри адміністратвиного менеджменту та ЗЕД: к.е.н., доцент ФАЙЧУК Олександр Михайлович, к.е.н., старший викладач КИРИЛЮК Дмитро Олександрович та к.е.н., доцент МІЩЕНКО Іван Анатолійович прослухали курс "Моделювання впливу політичних рішень на аграрний сектор за допомогою моделі часткової рівноваги AGMEMOD" (тривалість курсу - 39 годин), після чого отримали сертифікат про успішне закінчення.

     Курс запропоновано "Німецько-українським агрополітичним діалогом" (АПД) в рамках програми аспірантури з аграрної економіки у Національному університеті біоресурсів і природокористувнаня України (НУБіП).

       Керівник проекту АПД - к.е.н. ФОЛЬКЕР ЗАССЕ. Лекції читали - БОГОНОС Марія, експерт з аграрної політики, PhD з економіки сільського господарства.

     З успішним закінченням курсів, учасників привітав декан економічного факультету, д.е.н., професор ДІБРОВА Анатолій Дмитрович, власне, за ініціативою якого і була надана можливість всім бажаючим співробітникам, аспірантам та докторантам долучитись до вивчення даного курсу.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook