Кафедра військової підготовки НУБіП України ділиться досвідом організації комплексних практичних занять

11 травня 2017 року

     11 травня 2017 року на базі кафедри військової підготовки Національного університету біоресурсів і природокористування України Департаментом військової освіти, науки, соціальної і гуманітарної політики Міністерства оборони України проведено інструкторсько-методичного заняття ”Організація та проведення комплексних практичних занять з вивчення курсу первинної військово-професійної підготовки з громадянами України, які проходять військову підготовку за програмою офіцерів запасу та обмін досвідом” із завідувачами кафедр військової підготовки України, які здійснюють підготовку офіцерів запасу.

     Участь у семінарі взяли представники Департаменту військової освіти, науки, соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України; представники Міністерства оборони України; представники Генерального штабу Збройних Сил України; представники Командування Сухопутних військ Збройних Сил України; представники Київської Православної Богословської Академії.

     Заняття відкрив проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша, який в своєму виступі розкрив роль і місце кафедри військової підготовки НУБіП України у діяльності університету.

     Головний спеціаліст Департаменту військової освіти, науки, соціальної і гуманітарної політики Міністерства оборони України Михайло Кондратович довів до всіх присутніх вимоги керівних документів щодо організації і проведення комплексних практичних занять, з вивчення курсу первинної військово-професійної підготовки.

 

 

 

 

     Своїм досвідом проведення комплексних практичних занять, з вивчення курсу первинної військово-професійної підготовки поділилися науково-педагогічні працівники кафедри військової підготовки НУБіП України. Учасники зібрання обговорили організацію та проведення тактичної і тактико-спеціальна підготовки, проблеми та шляхи їх вирішення, проблемні питання підготовки і проведення занять з вогневої підготовки, організацію та проведення загальновійськової підготовки, проблеми та шляхи їх вирішення.

 

 

     Поруч з питаннями організації та проведення комплексних практичних занять, з вивчення курсу первинної військово-професійної підготовки обговорювалися також проблеми підготовки офіцерів запасу у загальній системі освіти.

 

І. Радіонов

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook